Stuc-technieken

Wand- en plafondafwerking

Pleisterwerk

Pleisterwerk is een gladde wand- en plafondafwerking zonder naden die geschikt is als ondergrond om te behangen of te sauzen.

Schuurwerk

Schuurwerk is een fijne afwerking van wanden en plafond. Het voordeel van schuurwerk is dat het plafond niet meer gesausd hoeft te worden, deze heeft namelijk een natuurlijke witte kleur.

Foto fijn schuurwerk

Spachtelputz

Is een fijne korrel die slag- en stootvast is en makkelijk door u zelf te reinigen is. De spachtelputz is in verschillende korreldikte aan te brengen. Ook kunt u de spachtelputz op gewenste kleur aanbrengen.

Foto spachtelputz

Betonlook

Is een hoogwaardig exclusief product, wat waterafstotend is. Dus is het zeer geschikt voor badkamers, keukens en toilet.

Stuctechniek betonlook

Platte plint / Lijstwerk

Een handgetrokken platte plint / lijstwerk is een met de hand vervaardigde plint die toegepast kan worden op plafonds. Het is een mooie en strakke afwerking om uw plafond net een andere uitstraling te geven.

Stuctechniek platte plint

Micro design

Zeer strakke wandafwerking die direct op kleur kan worden aangebracht. Heeft een subtiele uitstraling en is kras- en stootbestendig.

Stuctechniek Micro design

Stofvrij stucen

Deze prachtige nieuwe techniek zorgt voor veel minder stof tijdens onze werkzaamheden, indien uw situatie deze techniek toelaat. Wel zo prettig en gezonder.

Stuctechniek stofvrij stucen